Sztárok

Diana hercegné iker unokahúgai elképesztően festettek a Velencei Filmfesztiválon – Fotók

Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer csak úgy ragyogott az év egyik legrangosabb eseményének vörösszőnyegén.

Ikrek és gyönyörűek

Lady Eliza Spencer és Lady Amelia Spencer, a két szexi szőke bombázó amerre csak járnak, mindenki érdeklődését felkeltik, nem véletlenül: nemcsak egy gyönyörű ikerpárról van szó, akik eleganciájukkal uralnak minden rendezvényt, ahol megfordulnak, de ők a néhai Diana hercegné unokahúgai is, így nevüket szinte minden rangos eseményen elsőként írják fel a vendéglistára. Nemesi származásuk révén Eliza és Amelia minden alkalommal meg is adják a módját annak, ha feltűnnek valahol, hiszen csak úgy sugárzik belőlük a könnyed báj és szépség, na meg persze a luxus és a gazdagság, hiszen ők azok, akik aztán tényleg bármilyen tervező ruháit és ékszereit megengedhetik maguknak – nem volt ez másképp idén sem a 78. alkalommal megrendezett Velencei Filmfesztiválon, ahol a 29 éves ikrek mindenkit lenyűgöztek szettjükkel. Galériánkban mutatjuk, milyen ruhakölteményeket viseltek!

Az elbűvölő ikrek szépségére már korábban is felfigyelt a világ – az biztos, hogy a Spencer-génekben van valami elképesztő, ugyanis testvérük, a nemrégiben házasodott Kitty Spencer is nyert a génlottón, Dianahoz hasonlóan, akiért emberek milliói rajongtak évekkel ezelőtt.
Kattints a további képekért!

Rúzsa Magdi megmutatta az Instagramon szépen növekedő terhespocakját a követőinek.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Anthony Hopkins és Ian McKellen korábban a nagyvásznon is találkozott már, és a magánéletben is remek a kapcsolatuk, azt azonban legmerészebb álmainkban sem hittük volna, hogy egyszer majd ilyen...
Sztárok
Meryl Streep lánya, Louisa Jacobson Gummer megható módon osztotta meg a világgal, hogy a saját neméhez vonzódik, ráadásul azt is megmutatta, milyen gyönyörű nő rabolta el a szívét.
Lifestyle
Kedd reggel fontos bejelentést tett a Nemzetgazdasági Minisztérium.