Sztárok

Dévényi Tibi bácsi ritkán látott fiából igazán jóképű férfi vált: a 21 éves Máté le sem tagadhatná édesapját

Ráadásul a srác és édesanyja a minap milliókat kaszált egy műsorban, így most az is megismerhette Dévényi Máté nevét, akinek eddig fogalma sem volt, ki is ő.

A legifjabb Dévényi

Az ország Tibi bácsiját valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: a 75 éves magyar újságíró és Magyarország egyik legszórakoztatóbb médiaszemélyisége eredetileg parodistának készült, de az 1960-as években mint könnyűzenei riporter tűnt fel a színen. A 70-es években aztán mint az első magyar disc jockey, azaz DJ vált híressé a Lemezlovas című zeneszámával, de országos ismertségre a Három kívánság című műsorral tett szert, melynek lényege az volt, hogy a kamaszkorú gyerekek találkozhattak kedvenceikkel, legyen az sportoló vagy épp előadóművész. A nézők imádták még a Tibi bácsi elintézi című műsorát is, így lett tehát Dévényi a tévézés egyik ikonikus alakja, aki 2018-ban visszatért, azóta pedig az országos Retro Rádióban teljesíti a hallgatók és a sztárok zenei kívánságait a Három kívánság című műsorban. Magánéletéről azonban csak keveset tudni, ám az köztudott, hogy az 1980-as évek végén egy súlyos autóbalesetből gyógyult fel, illetve az sem titok, hogy 2009-ben elvált feleségétől, akitől két fia, Dani és Máté született. Mindketten meglehetősen hasonlítanak édesapjukra, Mátéból pedig igazán jóképű férfi vált az évek alatt, galériánkban mutatjuk, mennyire!

2020-ban Dévényi, valamint fiai, Dani és Máté a Mokka vendégei voltak, ahol kiderült, hogy a lemezlovas gyerekei is kacérkodtak azzal a gondolattal, hogy édesapjuk nyomdokaiba lépnek: Dani több évig lemezlovaskodott és rádiónál is dolgozott műsorvezetőként, Máté pedig szintén megpróbálkozott a DJ-léttel.
Kattints a további képekért!

A képzőművészetben is sikeres Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész életébe új „szerelem” érkezett.

Leadfotó: Instagram/retroradiomagyarorszag

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.