Sztárok

Hat héttel szülése után elkezdi a súlyzós edzéseket Dér Heni - friss fotók az énekesnőről

A celebritás a nyáron adott életet második gyermekének, és máris szeretne visszatérni bombaformájához: Dér Heni máris birtokába vette a konditermet.

Ambiciózus célt tűzött maga elé

Nyáron adott életet második gyermekének a 37 éves magyar énekesnő, Dér Heni. A kislány a Blanka nevet kapta szüleitől. A zenei előadó - aki 2021-ben hozta világra kisfiát, Bendegúzt - természetesen szárnyalt a boldogságtól, amikor először ölelhette magához csemetéjét. Jóllehet a szülés óta még csupán 6 hét telt el, a celebritás azóta sem ül a babérjain: eltökélte, ha törik, ha szakad, az ősszel visszanyeri álomalakját.

Dér Heni július derekán hozta világra Blankát, de máris elérkezettnek látja az időt arra, hogy megdolgoztassa az izmait.
Kattints a további képekért!

Az elmúlt hónapokban 20 kilótól szabadult meg a magyar híresség, méghozzá egy nagyszabású szerep kedvéért.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.