Sztárok

Megdöbbentő: Demi Lovato már nem nőként éli tovább az életét

Az aranytorkú énekes, Demi Lovato nemrég hozta nyilvánossága, hogy nem nőneműként kívánja tovább folytatni az életét.

Demi Lovato megrázó bejelentése mindenkit meglepett

A többszörös Grammy-díjas, aranytorkú énekes nemrég hozta nyilvánosságra, hogy a jövőben nemsemleges emberként folytatja tovább az életét – ez röviden azt jelenti, hogy se nem nőként, se nem férfiként nem lehet őt emlegetni, sőt: még az útlevelében sem fog semmilyen pontos nemi megjelölés szerepelni.

A megdöbbentő bejelentés annak ellenére nagy meglepetésként érte az egész világot, hogy a csak 28 éves Demi Lovato köztudottan hatalmas megrázkódtatásokon és tragédiákon esett már keresztül: szüzességét bevallottan nemi erőszak által veszítette el; többször volt rehabilitációs klinikán alkohol- és drogproblémái miatt; három szívrohamon és strokeon is átesett már függőségeinek következményeként; 2018-as drogtúladagolása pedig olyan súlyos volt, hogy részlegesen megvakult és ideiglenesen a látását is elvesztette.

A szívszaggató életű énekesnő a múlt sokkoló történései ellenére pozitívan tekint a jövőbe, ennek nyomán pedig fontos lépésre szánta el magát: egészen pontosan arra, hogy megváltoztatja nemi identitását!

A következő oldalon eláruljuk, miért döntött a nemi identitásának megváltoztatása mellett az aranytorkú énekesnő, Demi Lovato!

Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok