David és Victoria Beckham költöznek - az egyik gyerek nem tart velük

David és Victoria Beckham költözésre adta a fejét, ám ami az egészben a legmeglepőbb, hogy nem az egész család tart velük a kontinensváltáson.

A Beckham család visszatér

Nemrég még minden arról szólt, hogy Victoria és David Beckham hosszútávon az Egyesült Államokban kívánnak tartózkodni, sőt mi több, még az állampolgárságot is meg kívánják szerezni. A család Miamiban telepedett le, ám négy hónap után ráuntak az amerikai álomba, és döntöttek: visszaköltöznek az Egyesült Királyságba.

A család Karácsonykor váltott kontinenst, velük tartottak gyermekeik Romeo, Cruz és Harper is. Eddig nagyon úgy tűnt, hogy kiválóan érzik magukat ott, hiszen a COVID helyzet ellenére is sokszor lencsevégre kapták őket, amint az A-listás celeb barátokkal múlatják az időt. Úgy tűnt tehát, tökéletesen beilleszkedtek, és már fel sem merül bennük, hogy visszatérjenek Angliába.

Victoria Beckham még azt is kiírta korábban Instagram oldalára, hogy "Imádom Miamit, ez a hely jelent számomra mindent". Most azonban minden jel arra utal, Miami csupán egy kis kitérő volt az életükben, egyfajta hosszabb nyaralás - írja a Mirror.

Lapozz, folytatjuk!

Oldalak