Azta: így néz ki smink nélkül az X-akták szépséges Scully ügynöke

A rajongók örülhetnek, mert nincs kizárva, hogy Gillian Anderson visszatér az X-akták univerzumba. Nincs megállás, a paranormális jelenségek nem tágítanak.

A színésznő most is rengeteget forgat

Mulder és Scully ügynök az X-aktákban gyakorlatilag belerokkantak volna, ha minden UFO-észlelést kivizsgálnak. Maga a földönkívüli láz a roswelli ufószerencsétlenség óta benne élt az emberekben, de a sorozat újabb erős lökést adott ennek, amikor megjelent.

Nem is csoda, hogy Mulder és Scully kalandjai megdobták az UFO-észlelések számát is. Maga az X-akták azonban nem azért lett kultikus sorozat, mert összeesküvés-elméleteket boncolgat, hanem mert minden egyes epizódja zseniálisan volt felépítve.

A galériánkban megmutatjuk, hogyan néz ki most a szépséges Scully ügynök, vagyis Gillian Anderson.

Az örök szkeptikus Scully azért a sorozat vége felé már elkezdte átvenni Mulder szerepét. Ő is elhitte, hogy a földönkívüliek köztünk vannak, és fel is vette ellenük a harcot.
Kattints a további képekért!

Le sem tagadhatná egymást Gillian Anderson és lánya. Nemcsak gyönyörűek, de tehetségesek is, habár Piper Maru annyira nem rajong a reflektorfényért, és a háttérből próbál meg művészként berobbanni.

Leadfotó: Ten Thirteen Productions/20th Century Fox Television

Oldalak

Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.