Sztárok

Emlékszel? Ő játszotta Jockey Ewing második feleségét a Dallasban – Ma már rá sem ismernél az 59 éves színésznőre

Cathy Podewell közel a 60-hoz is elképesztően gyönyörű – éppoly csodásan fest most, mint annak idején, amikor megismerte őt a világ, és bár az évek alatt természetesen ő is változott, mégsem vált plasztikszörnnyé, mint sok másik Dallas-szereplő.

Még mindig remekül néz ki, simán letagadhatna pár évet

A 14 évadot megélt Dallas című sorozat a mai napig élénken él az emberek emlékezetében, nem véletlenül: a produkció hazánkban is óriási népszerűségnek örvendett, így nem csoda, hogy a mai napig ismétlik a részeket, melyekből az Ewing-család kalandos történetét ismerhetjük meg. Ha azonban valaki mégsem lenne tisztában az alaptörténettel, íme a lényeg: a sorozat egy texasi olajmágnás família hétköznapjait követte nyomon – először Bobby Ewing és Pamela Barnes házasságát ismerhettük meg közelebbről, majd szép lassan Jockey Ewing vált a Dallas főszereplőjévé üzleti trükkjeinek és játszmáinak köszönhetően. Jockey volt egyébként az egyetlen szereplő, aki kivétel nélkül a sorozat összes részében megjelent, jellemét tekintve pedig egy élvhajhász, egoista és erkölcstelen vállalkozó figura volt, aki a gátlástalanságot és a rosszindulatúságot testesítette meg. A karaktert Larry Hagman játszotta, Jockey pedig a nők körében igencsak nagy népszerűségnek örvendett: első felesége Samantha volt, míg másodjára a gyönyörű Callyt vette nőül, akit a való életben is káprázatosnak tartott Cathy Podewell alakított. És hogy hogy fest ma Ewing felesége 59 évesen? Galériánkban mutatjuk!

Cathy 1964 januárjában látta meg a napvilágot Evanstonban, majd később a Santa Barbara Egyetemen szerzett diplomát.
Kattints a további képekért!

Kiderült, hogy a jelenlegi és a jövőbeli királyné kedveli vagy utálja-e a másikat, és hogy milyen viszonyt ápolnak valójában egymással, amikor nem kell magukat megjátszani a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...