Sztárok

Második babáját várja az RTL Klub egykori műsorvezetője – Nóci titkolta a kicsi érkezését

Már terhessége hetedik hónapjában jár az RTL Klub Való Világ című műsorának egykori műsorvezetője, Czifra Noémi. Második gyermekével várandós az ittas vezetésen kapott és tegnap elítélt Nóci. További részletek a cikkben!

Második gyermekével terhes Czifra Noémi

Második gyermekét hordja a szíve alatt az RTL Klub egykori műsorvezetője, a 41 éves Czifra Noémi, akit mostanában a TV2 műsoraiban láthattak a tévénézők. Az ittas vezetés és közokirat-hamisítás miatt tegnap elítélt Nóci már a hetedik hónapban van, így a bíróságon óriási pocakkal jelent meg. A Blikk szerint ezért is született enyhe ítélet az ügyében. A tévés egyébként most is azt állítja, mint korábban, vagyis, hogy nem követett el semmit.

"Továbbra is azt mondom, semmit nem követtem el. és nagyon szomorúnak tartom, hogy míg engem mint állampolgárt gyakorlatilag bármiért felelősségre vonhatnak, addig a hatóságot nem. A mai napig nem kaptam arról semmilyen értesítést, hogy elvették a jogosítványomat, ami azt jelenti, hogy teljesen jóhiszeműen mentem el az önkormányzathoz egy másikat csináltatni. Ezt legalább most figyelembe vette a bíróság" - mondta a lapnak Nóci.

Nócit elhagyták első terhessége idején! Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: tv2.hu

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?