Curtis barátnője nem láthatja a rapper kisfiát – Ez áll a különös egyezség hátterében

Egy éve alkot egy párt Curtis és Barnai Judit kosárlabdázó, de akármilyen komoly is a kapcsolatuk, van egy dolog, ami még nem történt meg: Judy nem találkozott még a rapper kétéves kisfiával, Doncsival.

Kapcsolatuk nem tud a következő szintre lépni

Tavaly ősszel derült ki, hogy újra rátalált a szerelem Curtisre, miután elváltak útjaik feleségével és kisfia édesanyjával, Krisztivel. Új párja a győri kosárlabdajátékos, Barnai Judit, akivel bár a nyilvánosság előtt felvállalták a kapcsolatukat, a magánéletükben ennél óvatosabbak.

A napokban volt a rapper kisfia, Doncsi második születésnapja, a jeles alkalomból pedig hatalmas partit szerveztek, amelyen rengeteg barát és ismerős vettrészt, Judit azonban nem volt a meghívottak listáján.

A Blikk információi szerint ennek fő oka az lehet, hogy Curtis exe, Kriszti és a zenész a szakításukat követően úgy egyeztek meg, hogy kisfiuk ne találkozzon a rapper új párjaival. Az édesanya úgy véli, nem kell kitenni annak a kisgyereket, hogy amíg nem fordul igazán komolyra a kapcsolat az édesapja és új annak szerelme közt, addig Doncsi megismerje vagy időt töltsön vele. Ezért is fordulhatott elő, hogy se a születésnapi zsúron, se a pár nappal később megtartott keresztelőn nem volt ott Judit.

További részletekért lapozd fel a galériánkat!

A lap úgy tudja, rendeződött Kriszti és Curtis viszonya a szakítás után, nagyon kulturáltan viszonyulnak egymáshoz, hiszen közös gyermekük egy életre összeköti őket.
Kattints a további képekért!

Tucatszámra pördültek táncra és kezdtek el énekelni egy emberként a fiatalok a ’90-es években, valahányszor megszólalt a diszkóban a Táncolj vagy a Gyere és álmodj című dalok; a Desperado számos felejthetetlen slágerrel lopta be magát az emberek szívébe, ám most szomorú hír érkezett az együttesről.

Leadfotó: instagram.com/curtis4ker

Oldalak