Örömhír: második gyermekét várja a világhírű színésznő

Örvendetes sorokkal jelentkezett az Instagram oldalán Az Álmosvölgy legendája és az Addams Family – A galád család című filmek sztárja: Christina Ricci egy ultrahangképpel tudatta, hogy második gyermekével terhes.

Fény az alagút végén

A 41 éves színésznő sok megpróbáltatáson esett át az utóbbi időben: mint azt a TMZ is írja, Ricci tavaly beadta a válókeresetet a férje, James Heerdegen ellen, akivel hét éve voltak házasok; a filmsztár azt állította, hogy a férfi bántalmazta őt. Ricci korábban már szült egy kisfiút a férfitől, a most hétéves Freddiet, második gyermekét pedig új párjától, a fodrász Mark Hamptontól várja, aki szintén mutatott fotót a kisbabáról a közösségi oldalán.

Az élet egyre jobbá válik” – írta a posztjában a színésznő, aki bizonyára nagyon boldog most, hiszen a nehéz időszak után végre elfelejtheti a gondokat és családjára, valamint születendő gyermekére koncentrálhat.

Egy friss interjúban elmondta, hogy két fia és egy lánya után ismét kislánya született, aki a különleges csengésű Nadin nevet kapta.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak