Készül az új Csupasz Pisztoly film – Meglepő, kit szemeltek ki főszereplőnek

A rendező már kinézte Leslie Nielsen utódját. Választása egy olyan színészre esett, akit nem feltétlen vígjátékokban láthattunk eddig.

Érdekes ötlet, de akár még működhet is

Generációk nőttek fel a Csupasz pisztoly-trilógián, a kortalan vígjáték még most is képes megnevettetni a nézőket, akár első alkalommal, akár sokadszorra nézzük meg a filmeket. Hollywoodban évek óta divat az ilyen klasszikusok újraforgatásán, így érthető, hogy a legendás filmsorozat újragondolása is szóba került. Leslie Nielsen neve szinte összeforrt a főszereplő Frank Drebin hadnaggyal, ez a szerep tette őt világszerte ismertté. A 2010-ben 84 éves korában elhunyt színész utódját már régóta keresik. Korábban felmerült, hogy a Másnaposok filmekből ismert Ed Helms venné át a szerepet, ez a verzió azonban végül nem került tető alá. Seth MacFarlane rendező most egy másik sztárt környékezett meg, aki maga is megszólalt az ügyben.

Részletek a galériában!

Seth MacFarlane, akinek többek között a Family guy című sorozatot és a Ted két részét is köszönhetjük, már egy 2015-ös interjúban beszélt arról, hogy egy Csupasz pisztolyhoz hasonló filmet szeretne forgatni. Most már kifejezetten filmsorozat folytatását készítené el, és már ki is nézte, hogy ki játszhatná el a főszerepet. Választása egy olyan színészre esett, akit nem elsősorban komikus filmekben láthattunk korábban.
Kattints a további képekért!

Az Elrabolva-filmek sztárja úgy érzi, itt az ideje, hogy átadja a stafétabotot.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!