Sztárok

Rájár a rúd Matthew McConaughey-ra – Így még biztosan nem láttad a dögös sztárt

Ezt senki nem gondolta volna! Szokatlan szerepet vállalt el az Oscar-díjas színész.

Reklámszerepet vállalt

A Super Bowl, vagyis az amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője a legnagyobb sporteseménynek számít Amerikában, kisebb fajta nemzeti ünnepként tartják számon, a közvetítést milliók nézik a televízióban. A nagy népszerűségnek köszönhetően már évek óta óriási összegeket fordítanak rá, a legnagyobb világsztárok lépnek fel a félidei show-n, és mivel a vasárnap esti főműsoridőben zajlik a mérkőzés, ezért a reklámok szempontjából is nagyon fontos esemény. Már egy pár másodperces reklámszpotot is nagyon drágán értékesítenek, és ehhez jön a márkák közötti verseny, hogy ki tudja abban az évben a legjobb, legmeglepőbb, vagy éppen a legmeghatóbb reklámfilmet készíteni. Ez idén sincsen másként, a vállalatok pedig már el is kezdték csepegtetni az információkat, hogy 2021-ben mivel állnak elő. Az egyik reklám középpontjában Matthew McConaughey áll, de nem abban a formájában amit eddig ismertünk és szerettünk…

A cikk folytatásáért lapozz a második oldalra!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?