Sztárok

Csepregi Éva nehéz helyzetbe került: „Erős bennem a hiányérzet”

Az énekesnő őszintén mesélt a jelenlegi nehéz helyzetről.

Karantén

Csepregi Évának különösen nehéz volt a karanténidőszak, hiszen nem volt alkalma közönség elé állni. „A színpad, a közönség az életem része, ami hihetetlen erőt és boldogságot ad. Az első pár hét még nem volt annyira szörnyű, de most már nagyon nehéz, és erős bennem a hiányérzet” – fejtette ki az énekesnő a Borsnak. Azonban örömét is lelte a kényszerű elvonulásban, hiszen így több lehetősége volt olyan dolgokkal foglalkozni, amikre korábban nem jutott ideje. Rengeteget zenélt, főzött és alkalma nyílt megismerni lakhelyét, Szentendrét is.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.