Sztárok

Emlékszel a Csengetett, Mylord? sztárjaira? Ez történt a sorozat óta a szereplőkkel - fotók

A Csengetett, Mylord? sztárjai közül sokan már korábban is hihetetlenül híresek voltak. A legtöbbjük már csak fentről figyeli, ahogy a magyarok akár századszor is megnéznek egy epizódot, amit már kívülről fújnak, de ugyanúgy nevetnek rajta.

Nálunk nagyon betalált a Downton Abbey korai és poénos verziója

A klasszikus brit sorozat 1990 és 1993 között futott, és négy évadon keresztül figyeltük az előkelő Meldrum család, illetve szolgálóik és barátaik életét az 1920-as években. Amíg mi magyarok tátott szájjal bámultuk az eseményeket minden este vagy a sírva röhögtük szét magunkat a humor hiányát nem szenvedő sorozaton, addig sehol máshol nem tett szert ekkora népszerűségre. A sitcom népszerűségi fokmérője ma sem kevesebb, mivel 30 év után is ugyanúgy pörög a tévében. Mutatjuk, hogy mi történt a sorozat óta a szereplőkkel!

Kattints a galériára!

Paul Shane – Alf Stokes A sorozat nagy része Alf tervei körül forog, hogy pénzt lopjon el a családtól, ami általában visszafelé sült el, és ebbe az eltitkolt lányát Ivy-t és belerángatta.
Kattints a további képekért!

Te is rajongtál a Tövismadarak című sorozatért? Akkor biztosan emlékszel a Maggie karakterét alakító színésznőre, Rachel Wardra; a színésznő már 66 éves, de még mindig rendkívül vonzó és fiatalos.

leadfotó: TV Times/getty images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.