Sztárok

Milliók rajongtak egykor a Paula és Paulina szépfiújáért: így néz ki ma Fernando Colunga

Fernando Colunga az olyan telenovellákban játszott szerepeiről vált híressé, mint amilyen az Esmeralda és a Paula és Paulina. Bár mindjárt elhajt a hatvanas tábla mellett, továbbra is megdobogtatja a nők szívét.

A telenovellák királya

Ki gondolta volna, hogy az építőmérnöknek tanult fiatalból, aki csaposként és autókereskedőként is dolgozott, végül a nők bálványa lesz? Végül csakugyan pályát váltott, miután mindig is szemezett a színészettel, és beiratkozott egy képzésre. Első jelentősebb szerepét a Maria Mercedesben kapta, amit 1992-től 1993-ig sugároztak. Itt találkozott Thaliával, akivel utána együtt szerepelt a Marimarban is, melyben Adrian Rosalest alakította. Végül harmadszorra is összehozta őket a sors a Maríában, és miközben kettejükről pletykáltak, a karrierje egyre csak felfelé ívelt. 1997-ben nem volt olyan nő, aki ne függött rá volna délutánonként az Esmerdalára, majd egy évvel később a Paula és Paulinára, amelyekben Colunga ugyancsak a szexi férfi főszereplőt alakította. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma a színész!

A mexikói származású színész láthatóan a képernyőre termett, hiszen folyamatosan foglalkoztatva volt. 1999-ben az Esperanza című sorozattal hódított, a 2000-es évek elején pedig a Tiszta szívvel, a Pasión és a Mindörökké szerelem telenovellákkal. 2010-ben ismét együtt lehetett látni Gabriela Spanic-kal A csábítás földjében. Egészen 2016-ig tolta az ipart, majd onnantól kezdve szünetet tartott egészen 2022-ig.
Kattints a további képekért!

Az amerikai színész a kilencvenes években rengeteg női szívet összetört - világszerte éppúgy, mint Magyarországon.

Leadfotó: gettyimages/Vallery Jean, forrás: thebiography.org

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.