Gólyahír: Második gyermekét várja Cseke Eszter és S. Takács András

Az On The Spot alkotói a közösségi oldalukon tudatták az örömhírt, egy csodálatos fotó kíséretében.

Bővül az On The Spot család

Második gyermeküket várják az On The Spot című dokumentumfilm-sorozat díjnyertes alkotói, Cseke Eszter és S. Takács András – tették közzé az örömhírt a közösségi oldalukon. A 40 éves kismama és 33 éves édesapa első gyermeke 2015-ben jött a világra. A poszt tanúsága szerint már ő is nagyon várja a kistestvért. A teljes bejegyzés itt olvasható:

Hát, ez a pillanat is eljött. Új kisbaba érkezik hozzánk! A triumvirátusunk négyfős családdá bővül nyáron. Furcsa dolog egy ilyen személyes hírrel jelentkezni a neten, így a Costa Rica-i forgatásunk végén, még akkor is, ha nagyon jólesik a sok szeretet, amit tőletek kapunk, és ezúton is szeretnénk megköszönni.

Új fejezet kezdődik az életünkben, amiért igazán hálásak vagyunk. A kisfiunk testvérré érik, rendkívül izgatott, akárcsak a szülei...

Vajon hogyan látja majd meg a napvilágot? Milyen lesz több mint 5 év után megint babázni, újra elkezdeni az elejéről az egészet? És vajon milyen lesz négyesben az élet? Várakozás, kíváncsiság, tele kérdéssel, izgalommal és leginkább hálával – áldott állapot” – írta bejegyzésében Cseke Eszter és S. Takács András, amihez egy csodálatos képet is közzétettek, amelyen már jól látszik az édesanya gömbölyödő pocakja.

Az énekesnő a kényszerpihenő után újult erővel készül a visszatérésre.

Leadfotó: facebook.com/storymagazin

Oldalak

Szólj hozzá Te is!