Király Linda agydaganattal küzd, nem akarja megműttetni magát

37 éves énekesnő mindennapos kemény küzdelmet folytat a teljes gyógyulásért.

Király Linda agydaganata

Király Linda pár éve tudta meg, hogy az agyalapi mirigyén található egy daganat, és hogy ez okozza a hormonháztartásának zavarát, valamint az évekig tartó eredménytelen harcát a pluszkilókkal. Az énekesnő a túl nagy kockázattal járó műtéti beavatkozás helyett a gyógyszeres kezelést választotta a koponyájában elhelyezkedő daganat kezelésére, így próbálják azt először zsugorítani, majd eltüntetni. „Komoly mérlegelés és a lehetőségek alapos átgondolása után döntöttem úgy, egyelőre műtét nélkül, gyógyszerek segítségével próbálom meg elérni a célom” – jelentette ki. „Még akkor is, ha ez a hosszabb út” – árulta el a Blikknek a 37 éves énekesnő.

További részletek a galériában!

A kezelés nem eredménytelen: Linda az elmúlt hónapok során több mint harminc kilótól szabadult meg a gyógyszerek és a kemény munka eredményeként. Az énekesnő bízik abban, hogy egy idő után a szervezete annyira rendbe jön, hogy nem kell élete végéig gyógyszereken élnie. Azzal viszont tisztában van, a gyógyulási folyamat hosszú évekig tarthat még.
Kattints a további képekért!

Az énekes új, Szabadesés című dalának videóklipjében egy tragikus baleset jelenik meg, de kiderült, hogy korábban már átélt hasonlót a valóságban is a népszerű énekes.

Leadfotó: instagram.com/lindakiraly

Oldalak

Szólj hozzá Te is!