Csak nem újra egyesül az ikonikus fiú banda?

A népszerű fiúbanda, a One Direction idén újra összeállhat a vezető bukméker, a Coral szerint.

Fogadjunk, hogy újra összeállnak!

A One Direction újraegyesülhet, az egyik fogadóiroda szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy a banda még idén visszatér.
Először 2010-ben álltak össze, miután szólóelőadóként szerepeltek az X Factorban, mielőtt fiúbandává alakultak.

A fiúk ugyan nem nyertek abban az évben, harmadikok lettek a versenyben, de így is ellopták a nemzet szívét.

Ők lettek az első olyan együttes az amerikai Billboard 200 történetében, amelynek első négy albuma első helyen debütált.
2020-ig a zenekar összesen 70 millió lemezt adott el világszerte, ezzel minden idők egyik legjobban fogyó fiúbandája lett.

A hatalmas siker ellenére, mint együttes, 2016-ban feloszlottak. Zayn Malik egy évvel a feloszlás előtt, turnéjuk során hagyta el a bandát - hónapokkal később kiadták utolsó közös albumukat "Made in the AM" címmel.
Mióta külön utakon járnak az egykori tagok saját szólóprojektjeiken dolgoznak, de a pletykák szerint újra összeállhatnak, és nagy esély van rá, hogy akár egy új album is készülhet.

A Coral fogadóiroda komoly fogadást köt az újraegyesülésre, mondván, a One Direction esélye 4-5, hogy 2021-ben újra összeállnak csapatként.
Tavaly a Coral korábban alacsonyabb előrejelzést tett arra, hogy a banda 2020-ban újra összeáll, ám idén már magasabb az odds.

A popsztároknak 6-4-es esélye van arra, hogy 2022 végéig új albumot adnak ki - amivel az eredeti 1D-rajongók óriási álma vállna valóra.

Oldalak

  • 1
  • 2