Sztárok

A Jóbarátok Monicája ma már bánja, hogy felismerhetetlenre botoxoltatta magát

Courteney Cox számára a legendás amerikai sitcom hozta meg az ismertséget és a hangos sikert, később azonban nem igazán tudott kitörni abból a skatulyából, amit Monica szerepe jelentett számára. Amikor pedig egyértelműen tapasztalta magán az öregedés jeleit, hibás döntést hozott, melyet azóta ezerszer megbánt már.

Rosszul döntött

Az Egyesült Államokban tíz éven keresztül (1994 és 2004 között) futott, de Magyarországon is szép sikerrel játszották a tévécsatornák a Jóbarátok című, mára már ikonikussá vált amerikai sitcomot. A bájos, habkönnyű vígjátéksorozatnak ma is rengeteg rajongója akad, nem is véletlen, hogy tavaly egy különleges "reunion" epizód erejéig ismét összesereglett az eredeti színészgárda.

Bár az elmúlt csaknem harminc év során mindenki megismerte a nevüket, a Jóbarátok színészei közül egyedül Jennifer Anistonnak sikerült jelentékeny karriert befutnia Hollywoodban. A többi aktor számára óriási nehézséget jelentett, hogy kitörjenek abból a skatulyából, amibe a sitcomban megformált karakterük révén kerültek. Nem is igen birkóztak meg a lehetetlenség határát súroló feladattal.

Az 57 éves Courteney Cox Monica karakterét alakította a sorozatban, de mostanság nem annyira művészi munkáival, mint inkább bikinis fotóival vagy épp gyönyörű lánya révén éri el, hogy a médiafigyelem középpontjába kerüljön. A közismert színésznő ráadásul - saját bevallása szerint - hatalmas hibát vétett, amikor - miután ráébredt, hogy fiatalsága elillant - botoxkezelésnek vetette alá magát.

Fotó: 123rf

Lapozz, máris folytatjuk a cikket!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.