Kiderült, mikor térnek vissza a Jóbarátok – A vendégszereplők is mind világsztárok

Igazi sztárdömpinggel tér vissza az ikonikus sorozat, ráadásul hamarabb, mint gondoltuk volna! A készítők az első kedvcsináló videót is nyilvánosságra hozták, amitől rögtön libabőrös lesz minden rajongó.

Még ebben a hónapban visszatérnek a Jóbarátok

A Jóbarátok időtlen klasszikus, aminek poénjai még évekkel később is nagyon tudnak működni, és igencsak megdolgoztatják a rekeszizmokat. Az ikonikus sorozat 1994 és 2004 között futó tíz évadát sikerrel vetítették világszerte, és bár a széria már több mint tizenöt évvel ezelőtt véget ért, a streaming-szolgáltatóknak hála még napjainkban is aranykorát éli.

Sokan álmodoztak róla, de sokáig kilátástalannak tűnt, hogy a sorozat valaha visszatér. Aztán tavaly robbant a hír, hogy a kultsorozat egy különleges, meglepetésekkel teli epizóddal visszatér, ráadásul – a Szex és New Yorkkal ellentétben – a teljes régi szereposztással.

A különkiadást még 2020 márciusában vették volna fel ugyanott, ahol a sorozat mind a 236 epizódja forgott, vagyis a Warner Bros. legendás 24-es stúdiójában, a kaliforniai Burbankben. A koronavírus miatt azonban folyamatosan tolódott a dolog, még a virtuális reunion ötlete is felmerült, de ezt végül elvetették a készítők. Végül több mint egy évvel a tervezett dátum után, áprilisban vált biztossá, hogy a forgatás megkezdődött, mikor a Chandlert alakító Matthew Perry kiposztolt egy kulisszák mögött készült képet, amit aztán gyorsan töröltetett is vele a stúdió.

A forgatás azóta már be is fejeződött, a végeredményt pedig hamarosan mindannyian láthatjuk, kiderült ugyanis a speciális epizód premierdátuma. Május 27-én érkezik az új, különleges rész az HBO Max platformjára.

Lapozz egy kis ízelítőért!

Oldalak

  • 1
  • 2