Posztolt egy fotót a Jóbarátok visszatéréséről az egyik színész – Kitöröltették vele a képet

Bár a kép már nincs fent a színész közösségi oldalán, így legalább biztosak lehetünk benne, hogy elkezdődött a forgatás!

Kulisszatitkokat osztott meg Chandler, vagyis Matthew Perry

Most már hivatalos: elkezdődött a Jóbarátok különleges extra epizódjának forgatása! Az ikonikus sorozat 1994 és 2004 között futó tíz évadát sikerrel vetítették világszerte. Bár a széria már több mint tizenöt évvel ezelőtt véget ért, a streaming-szolgáltatóknak hála még napjainkban is aranykorát éli. Tavaly robbant a hír, hogy a kultsorozat egy különleges, meglepetésekkel teli epizóddal visszatér a régi szereposztással. A különkiadást még 2020 márciusában vették volna fel ugyanott, ahol a sorozat mind a 236 epizódja forgott, vagyis a Warner Bros. legendás 24-es stúdiójában, a kaliforniai Burbankben. A koronavírus miatt azonban folyamatosan tolódott a dolog, még a virtuális reunion ötlete is felmerült, de ezt végül elvetették a készítők. Március elején a Rosst alakító David Schwimmer egy rádióinterjúban kikotyogta, hogy áprilisban utazik a Jóbarátok speciális epizódjának felvételeire. Mostanra bebizonyosodott, hogy igazat mondott, ugyanis a minap egyik kollégája egy színfalak mögötti képet osztott meg a közösségi oldalán a felvételek helyszínéről. A posztot azóta törölte, de mi megtaláltuk!

Lapozd fel a galériát a részletekért!

Újra összeállt a világhírű hatosfogat, vagyis Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courtney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Ross (David Schwimmer) és Chandler (Matthew Perry). Ez lesz az első alkalom a sorozat fináléja óta, hogy mindannyian összegyűlnek.
Kattints a további képekért!

Komolyra fordult a kapcsolata Alexandra Grant képzőművésznővel.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak