Sztárok

Eltitkolta gyermekeit Clint Eastwood, pedig vannak egy páran

Lehet, hogy ő sem ismeri mindet...

A 87 éves Clint Eastwood nem szerette nagy dobra verni, amikor gyermeke született, pedig összesen heten vannak, akik a nevét viselik. Zűrzavaros a történet.

Kimber Lynn Eastwood - 1964

Clint Eastwood legidősebb (ismert) gyermeke Kimber Lynn, aki 1964-ben született, ám létezéséről 1989-ig alig tudott valaki. A kislány ugyanis szerelemgyerek volt. Édesapja akkoriban Maggie Johnson férje volt, akit a gyerek anyjával, Roxanne Tunis-szal csalt meg egy forgatáson. Egyes források szerint azonban lehetséges, hogy mégsem ő, Kimber a legidősebb Eastwood-gyermek. Clint állítólag egy várandós nőt hagyott el Maggie-ért, azt a babát pedig örökbeadták.

Kyle Eastwood - 1968

Maggie Johnson a sármos sztár csalfasága ellenére szeretett volna családot alapítani, így két gyermekük született. Az idősebb, Kyle 1968-ban született, jazz zenész lett belőle. 2014-ben nősült meg, egy kislánya van, Graylen.

Alison Eastwood - 1972

Clint Eastwood harmadik gyermeke, a színésznő-rendező Alison 1972-ben született. Ugyanabban az évben, amikor édesapja elhagyta édesanyját egy másik nő, Sondra Locke miatt. Alison 2013-ban ment hozzá második férjéhez.

Lapozz, nézd meg Clint Eastwood többi gyermekét is!

Fotók: dailymail.com, pinterest.com, huffingtonpost.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.