Sztárok

Ruha nélkül ünnepelte születésnapját Christina Aguilera - Fotók

Nem mindennapi fotókkal ünnepli a 41. születésnapját Christina Aguilera. Csak egy fekete bőrkesztyű takarja, ahol épp szükséges.

Szülinap

Ahhoz már kétség nem fér, a 41 éves énekesnő, Christina Aguilera imádja a testét és imádja meg is mutatni azt. Most sincs ez másképp, amikor az élete egy újabb fejezetéhez érkezett és idén már a 41. születésnapját töltötte. Az énekesnő a pikáns fotózásának végeredményét a közösségi oldalán osztotta meg: "XTINA XLI" - írta a fotóalbuma alá. Kiegészítőként ezúttal nem visel mást, mint egy fekete napszemüveget és könyökig érő bőrkesztyűt. Méretes műszempilla és a kebleire omló platinaszőke haj - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.