Sztárok

Közeleg a visszavágó? Chris Rock öccse bokszolni hívta Will Smith-t

Will Smith egy ízetlen tréfa miatt pofozta fel kollégáját, Chris Rockot az idei Oscar-ceremónián. A botrányos pillanat rögtön internetes mémmé nőtte ki magát, és azóta is élénken él a közvélemény emlékezetében. A kedélyek máig nem csillapodtak: most Rock öccse hívta bokszpárbajra a friss Oscar-díjas Smith-t.

Pofozkodás az Oscar-gála színpadán

Valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy a hosszú ideje egyre érdektelenebb - és egyre alacsonyabb nézettséget produkáló - Oscar-gálák történetébe majd egy színpadi pofon hoz némi "vérfrissítést". Pedig néhány héttel ezelőtt megtörtént: a 2022-es ceremónián a legjobb férfi főszereplőnek járó aranyszobrocskával jutalmazott Will Smith nyilvánosan megütötte a színpadon épp humorbonbonokat osztogató - és az afroamerikai színész felesége, Jada Pinkett Smith kárára poénkodó - Chris Rockot. Az 57 éves humorista akár fel is jelenthette volna négy évvel fiatalabb színésztársát, akinek ebben az esetben komoly következményekkel kellett volna szembenéznie, a géppuskaszájú komikus azonban a jelek szerint nem fog perelni. A Men in Black- és a Bad Boys-filmek sztárja azóta persze bocsánatot kért Rocktól, valamint az Amerikai Filmakadémiától. Később önként vált meg akadémiai tagságától, és az is kiderült, hogy botrányos tette következményeként tíz évig eltiltották az Oscar-gáláktól.

Nyilvánvalóvá vált továbbá, hogy - bár igyekezett néhány jól irányzott poénnal tompítani a jelentőségét - Chris Rockot is megrázták a történtek. A világhírű komikus azonban abból a szempontból még a konfliktus nyertesének is tekinthető, hogy a pofon óta jól láthatóan megnövekedett az érdeklődés személye és művészete iránt. Mindenesetre úgy tűnik, a hosszú hetek óta hömpölygő história még mindig nem akar nyugvópontra jutni. Most épp Chris Rock öccse szállt be a véget nem érő adok-kapokba.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.