Árnyéka egykori önmagának: jó pár kilót felszedett magára a világhírű színésznő

Charlize Theront bikinis paparazzi fotók leplezték le, miközben Görögországban nyaralt családjával.

Vajon mi történhetett vele?

Charlize Theron nevét hallva mindenkinek három dolog is eszébe juthat: elképesztő tehetsége, na meg persze rendkívüli szépsége és bomba alakja. A színésznő ugyanis 45 éves kora, valamint két gyermeke ellenére is remek formában tartotta magát az évek alatt, most azonban úgy tűnik, valami megváltozott. A minap családjával Görögországban vakációzott Párosz szigetén, ahol gyermekei, Jackson és August társaságában kapták lencsevégre, de feltűnt egy rejtélyes férfi is a képeken, aki talán a színésznő új szerelme lehet. Sokkal érdekesebb azonban az, ahogy Charlize a görög napsütést élvezte: egy fekete bikinit, valamint egy hozzáillő napszemüveget viselt, ám szettje nem nyerte el mindenki tetszését. Szó mi szó, a fürdőruha nem állt a legelőnyösebben a színésznőn, és az is igen feltűnő, hogy magára szedett pár kilót, mióta legutóbb ennyire ledér öltözékben láthattuk. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most Charlize a legfrissebb fotón!

Charlize Theron tehetségét senki sem vonja már kétségbe a világon, miután afrikai színésznőként Golden Globe- és Oscar-díjat is nyert. 1975. augusztus 7-én látta meg a napvilágot a Dél-afrikai Köztársaság területén, szülei egyetlen gyermekeként. Ám már fiatalon olyan eseménynek volt szemtanúja, ami örökre megpecsételte életét.
Kattints a további képekért!

Az 1980-as éveket Hollywood aranykorának is szokták nevezni. Ez az évtized sokak szerint legnagyobb és legjobb filmes karriereket építette, és ekkor születtek a legnagyobb klasszikusok.

Leadfotó: 123rf

Oldalak