Állatkínzással vádolják a kutyasuttogót – Cesar Millan kutyája egy másik állatra támadt a műsorban

Állatkínzás büntette miatt nyomoz a Los Angeles-i rendőrség, miután a nálunk is jól ismert és népszerű kutyasuttogó, Cesar Millan műsorának csütörtöki epizódjában egy megvadult eb fülön harapott egy disznót.

Cesar hagyta, hogy a kutya megcsonkítsa a malacot

A 46 éves kutyasuttogó, Cesar Millan, aki nálunk is nagyon népszerű, komoly bajba kerülhet műsorának (Cesar 911) csütörtöki epizódja miatt, amelyben egy megvadult francia buldog-terrier keverék, Simon megtámadott és súlyosan megsebesített egy malacot. Szegény disznónak most hiányzik egy jókora darab a füléből. A nézők a jeleneten nagyon felháborodtak, nem értik, Cesar miért hagyta, hogy ez megtörténjen, de azt sem, miért engedte, hogy a brutális képsorok adásba kerülhessenek.

Dühüknek természetesen hangot is adtak, százával hívták a Los Angeles-i hatóságok állatvédelmi részlegét, akik nyomozást indítottak a kutyasuttogó és műsora ellen. A rendőrök a Dailymail.comnak azt nyilatkozták, kaptak olyan füleseket is, amelyek alapján Simon nem először került összetűzésbe a házi kedvencekként tartott malacokkal.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: dailymail.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!