Sztárok

5 házassággal igyekezett leplezni másságát Cary Grant? Titokban a férfiakhoz vonzódott

Már 30 éve annak, hogy Cary Grant elhunyt, de még mindig tartogat meglepetéseket. A közelmúltban ugyanis előkerült egy közeli barátja, Orry-Kelly önéletrajza, amelyben azt írja, szeretők voltak.

Cary Grant a férfiakhoz vonzódott?

A közelmúltban film készült az egyik leghíresebb hollywoodi jelmeztervező, Orry-Kelly önéletrajzából, amiben azt állítja, a 20. század egyik leghíresebb nőcsábásza, Cary Grant titokban a férfiakhoz vonzódott. Ezt azonban soha nem fedhette fel a nyilvánosság előtt, mert akkor befellegzett volna színészi karrierjének. Az írás egyébként közel 30 évig hevert egy alagsorban, míg a tervező unokahúga meg nem találta nemrég. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a '20-as és '30-as években Cary Grant és Orry-Kelly nagyon közeli barátságot ápoltak, így már akkor többen pletykáltak másságáról. 9 évig éltek együtt, megismerkedésükkor Grant csupán 21 éves volt.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: dailymail.com, alchetron.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!