Mi történt Mr. Biggel? Idegen férfit csókol Carrie a Szex és New York folytatásában

Friss képek láttak napvilágot az And Just Like That című sorozatból, amelyen a Sarah Jessica Parker által alakított főszereplő nem nagy szerelme, Mr. Big oldalán látható, hanem egy eddig ismeretlen karakterrel kerül közelebbi kapcsolatba.

Carrie most sem marad szingli

2021 egyik bombahíre volt, hogy több mint 17 év után az HBO Max újra képernyőre tűzi az ikonikus sorozatot, a Szex és New Yorkot, ezennel And Just Like That címmel. A széria négy főszereplőjéből három igent is mondott, így biztosan találkozhatunk majd Carrie-vel (Sarah Jessica Parker), Charlotte-tal (Kristin Davis) és Mirandával (Cynthia Nixon), azonban Kim Cattrall a továbbiakban nem ölti magára Samantha szerepét, a színésznő pár évvel ezelőtt ő már a harmadik mozifilmre is nemet mondott.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy Carrie most sem marad pasi nélkül, azonban most mégis megleptek minket a készítők egy új karakter felbukkanásával. Az új széria tíz darab félórás epizódja az év végén debütál majd, de a lesifotósoknak hála szinte folyamatosan kapjuk a forgatási képeket, amelyek a sorozat történetszálairól is árulkodnak. Egy ilyen fotó alapján arra gyanakodhatunk, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big története váratlan fordulatot vett.

Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2