2021 legmeglepőbb hazai sztárszakításai: van, amit még most is alig hiszünk el

Sok hazai celebritás mondhatja el magáról, hogy 2021 nem az ő éve: összeszedtük, mely magyar sztárok kapcsolata ment tönkre idén.

Fájdalmas elválás

Egy szakítás sosem jön jókor, ráadásul kimondani és elfogadni is nehéz. Sok közös emlék köti össze a feleket, akik azzal a tudattal búcsúznak el egymástól, hogy egyszer valamikor még működött minden kettejük között. Jogosan teszi fel magának ilyenkor mindenki a kérdést: mégis hogyan jutottunk el idáig? Hol rontottuk el? Persze egy szakítás nem feltétlenül jelenti azt, hogy a pár soha többé nem talál vissza egymáshoz: tucatnyi sikersztoriról hallottunk már – a sztárvilágban és a saját környezetünkben is –, melyeknek az lett a vége, hogy a szerelmesek rájöttek: mégsem tudnak egymás nélkül élni. Sajnos azonban rengeteg történet van, melyek nem happy end-el végződtek, 2021 pedig tele volt ilyenekkel: ha visszatekintünk az elmúlt hónapokra, láthatjuk, mennyi csalódást, összetört szívet és fájdalmas elválást tartogatott az idei év. Lássuk tehát, mely magyar sztárpárok kapcsolata futott zátonyra a közelmúltban:

Mint ismeretes, idén ősszel hivatalosan is összekötötte az életét Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Ám mielőtt még rátalált volna élete párjára, a közkedvelt műsorvezető 2021 januárjában került közelebb a mesterfodrászhoz, Zsidró Tamáshoz. A párnak sokan szurkoltak, hiszen mint ismert, addigra már mindketten túl voltak egy komoly kapcsolat lezárásán: az elvált fodrász korábban Dobó Katával élt együtt, a tévés pedig 12 év után szakított kislánya édesapjával, Bochkor Gáborral. Azonban pár hónap után kiderült, hogy Andrea és Tamás mégsem passzolnak egymáshoz, áprilisban pedig már arról szóltak a hírek, hogy a szakítás mellett döntöttek.
Kattints a további képekért!

Meszimerisz Krisztinának egy évig tartott, mire lelkileg helyre tudta magát tenni Széki Attilával, azaz Curtisel való szakítása után.

Leadfotó: Instagram/ varkonyiandrea_va, shanetusup, tolvaireni

Oldalak