Sztárok

Marlon Brandóval is ágyba bújt ez a sármos színész: bolondultak érte a nők, ő azonban szívesebben múlatta férfiakkal az időt

Bár Burt Lancaster három nőt is feleségül vett, a filmcsillaggal kapcsolatban nyílt titok volt, hogy nem vetette meg a férfiakkal való intimitást sem.

Minden idők egyik legjobbja volt, karrierjét szexuális irányultsága sem gátolta

1913 novemberében látta meg a napvilágot New Yorkban az Oscar-díjas amerikai színész, Burt Lancaster, aki egy postás apa fiaként született, és sokáig utcagyerek volt, ám végül mégsem tért rossz útra, köszönhetően annak, hogy viszonylag korán elkezdett érdeklődni a torna iránt, így már 17 évesen csatlakozott egy cirkusztársulathoz, ahol akrobataként dolgozott. Bejárta velük a világot, ám nem tartott sokáig ez az álom, ugyanis egy komoly sérülés véget vetett Burt akrobata-karrierjének. Ahogyan a Blikk is írja, Lancaster ezután áruházi ügynökként, hűtőgépszerelőként és még tűzoltóként is dolgozott, a második világháború alatt a hadseregben azonban kedvet kapott a színészethez, és a szerencse hamar rá is mosolygott. Egy színházi producer ugyanis New Yorkban egy liftben összetévesztette Burtot egy másik színésszel, így adott neki egy kisebb szerepet – ezután indult be Lancaster színészi karrierje, és nem is volt megállás, hiszen a jóképű férfi, akiért nők ezrei rajongtak, megkapta a legnagyobb szerepeket olyan kasszasikeres filmekben, mint például A gyilkosok vagy épp a Trapéz és az Ítélet Nürnbergben. Sikert-sikerre halmozott, ennek pedig szexuális irányultsága sem szabott gátat, holott a színészről köztudott volt, hogy olykor férfiakkal is ágyba bújt, miközben a meseszép színésznőknek sem tudott nemet mondani, akik körbevették őt nap mint nap…

Burt olyan szépségekkel múlathatta az idejét, mint például Gina Lollobrigida vagy épp Susan Sarandon, de végül nála is eljött az a pont az életében, amikor úgy döntött, itt az ideje megállapodni. Első felesége June Ernst volt, a második neje Norma Anderson, akivel 23 évig élt együtt, és 5 gyereke született a nőtől, míg utoljára Susan Martint vette feleségül, aki mellett egészen haláláig ki is tartott.
Kattints a további képekért!

A Kensington-palota Omid Scobie új könyve szerint mindent megtett annak érdekében, hogy mielőbb elcsitítsa azokat a hangokat, melyek szerint a trónörökös Vilmos hűtlen volt csodaszép nejéhez, pedig a herceg Katalint állítólag nem mással, mint korábbi barátnőjével, Rose Hanburyvel csalta meg.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...