Sztárok

Szívszorító titok Bujtor István haláláról: ezért nem merték elmondani a tragédia hírét a színészóriás édesanyjának

Idén már 14 éve nincs köztünk Bujtor István: az Ötvös Csöpi karakterét alakító színészlegenda emlékét máig őrzi az ország, ám az mind mai napig nem tisztázott, milyen betegség támadta meg a szervezetét. Halálának híre mindenkit megrázott, a legnagyobb fájdalmat azonban édesanyja, Gundel Katalin élte át.

Hatalmas űrt hagyott maga után

Bujtor István neve mindenki számára ismerősen cseng: a színészóriás Bud Spencer legnépszerűbb magyar hangjaként és Ötvös Csöpiként örökre belopta magát a közönség és a szakma szívébe, mindemellett ráadásul rendezőként is sikerült nagy népszerűségre szert tennie. Amikor 14 évvel ezelőtt kiderült, hogy a legendás művész örökre lehunyta a szemét, az egész ország összetört a gyász terhe alatt - volt azonban valaki, aki jóval később értesült csak a tragédiáról, ráadásul nem akármilyen okból. Ez a személy nem más, mint Bujtor édesanyja, aki elől szándákosan hallgatták el a megrázó hírt. Részletek a galériában!

2009. júliusában Bujtor Istvánt váratlanul rosszul lett, emiatt kórházba szállították, ahol hosszú ideig mesterséges kómában tartották. Szervezetében súlyos fertőzés lépett fel, szeptember 24-ig az intenzív osztályon kezelték, egy nappal később azonban bekövetkezett a tragédia. A mai napig nem tisztázott, milyen betegség támadta meg a színészóriás szervezetét, de a hivatalos tájékoztatásban végül tüdőembólia és légzési elégtelenség szerepelt.
Kattints a további képekért!

14 éve nincs köztünk Bujtor István: a legendás színész 2009-ben egy szerető feleséget, valamint két gyermeket hagyott hátra. Fia, Balázs az évek múlásával egyre jobban hasonlít édesapjára.

Leadfotó: Fortepan/ Szalay Zoltán

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szomorú titkot árult el karrierje kezdeti éveiről Sophia Loren: olyasmire akarta rákényszeríteni egy híres rendező, melynek hallatán a világhírű díva köpni-nyelni nem tudott.
Lifestyle
Első hallásra egy újabb furcsa TikTok trendnek tűnhet, pedig a "DINK" kifejezés még a nyolcvanas évek elején született.
Sztárok
Elképesztő dolgokat állít a legújabb botránykönyv, amely a brit uralkodó család életét járja körül: a kötetben sok szaftos részletre derül fény, többek között például Kamilla királynéval kapcsolatban...