Bruce Willis lánya már csak 43 kg volt! Sokkoló betegségéről vallott

Tallulah Willis sok más világsztár gyermekéhez hasonlóan több problémával is küzd. A ma 20 éves lány diszmorfofóbiás volt, azaz testdiszmorfiás zavarral kezelték.

"Rondának éreztem magam"

Ez a betegség, pontosabban pszichikai probléma, bárkinél előfordulhat. A páciensek olyan képzettől szenvednek, hogy valamilyen deformáció van a testükön, ezért súlyosabb esetben akár gyűlölhetik is magukat. Pár évvel ezelőtt Bruce Willis lánya pont ettől szenvedett, ami odáig fajult, hogy el kezdett fogyni. Élete legsötétebb időszakában már csupán 43 kilogrammot nyomott.

„Bezárva éreztem magamat a testemben és gyűlöltem, hogy szexi vagyok” – nyilatkozta a 20 éves Tallulah. Annak érdekében, hogy megszabaduljon ettől a szörnyű érzéstől, radikális döntést hozott: „Éheztettem magam. Elkezdtem fogyni, és már csak 43 kilót nyomtam. Elvesztettem a domborulataimat, a melleimet és már nem volt igazi alakom - csont és bőr voltam.”

Jó úton halad

Annak ellenére, hogy a nehezén már túl van, még mindig nincs teljesen jól. Tény, hogy a testével megbékélt, de továbbra is rengeteg probléma gyötri, melyeket droggal és alkohollal próbál elnyomni. A „Star Magazine” értesülései szerint Tallulah azonban belátta, hogy kezelésre szorul, így önként bevonult az arizonai „The Meadows” nevű elvonóba.

Reméljük, hogy Tallulah hamarosan minden problémájától megszabadul, és végre felhőtlenül boldog lehet!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!