Sztárok

Meglepő fotók láttak napvilágot a súlyos betegséggel küzdő Bruce Willisről: így néz ki ma a nyilvánosságtól elvonult filmcsillag

A Die Hard-filmek John McClane-jéről egy évvel ezelőtt derült ki, hogy afáziával küzd, s betegsége miatt a filmszínészettel is felhagy. Azóta meglehetősen ritkán láthatjuk a 67 éves világsztárt, aki ma is nézők generációinak nagy kedvence.

Visszavonult minden idők egyik legnagyobb akciósztárja

Alaposan megrázta a hollywoodi akciófilmek szerelmeseit, amikor 2022-ben kiderült, hogy egyik örök kedvencük, a 67 esztendős Bruce Willis felhagy a filmszínészettel. A Die Hard-filmek, Az utolsó cserkész, a Ponyvaregény, a Hatodik érzék, a Sin City és más filmklasszikusok legendás főszereplője családján keresztül tudatta a szomorú hírt: már hosszabb ideje afáziával (organikus agyi sérülés következtében kialakult nyelvi zavarral) küzd, ami meggátolja abban, hogy folytassa színészi munkáját. A lesújtó fejleményeket azóta Willis több kollégája is kommentálta, Sylvester Stallone pedig pár hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, szinte egyáltalán nem lehet kapcsolatot teremteni a nyolcvanas-kilencvenes évek Hollywoodjának egyik meghatározó színészével. Bruce Willisről az elmúlt szűk egy évben meglehetősen ritkán láttak napvilágot új fotók vagy videófelvételek a közösségi médiában, ám a kevés kivételek egyike igazán meghatóra sikeredett: a világsztár tavaly nyáron visszalátogatott legnagyobb filmsikere, a már említett Die Hard forgatási helyszínére. Most pedig egészen friss fényképek láttak napvilágot a szűk egy éve nyugdíjba vonult hírességről. Felcsigáztuk az érdeklődésed?

Akkor kattints tovább: galériánkban mutatjuk a fényképeket!

Mindenkit meglepett, hogy Willisnek e válságos időszakban még arra is van ideje, hogy 28 éves lányával, Tallulahval önfeledten mókázzon a kamerák előtt. A 67 éves filmszínész azonban szemlátomást nem veszítette el humorérzékét (a bejegyzés lapozható).
Kattints a további képekért!

Cary Grant, Hollywood történetének egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatású sztárja, a nők bálványa, Alfred Hitchcock egyik rajongott fétisszínésze módfelett izgalmas magánélettel büszkélkedhetett.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.