Sztárok

Sylvester Stallone megrázó sorokkal számolt be barátja, a nagybeteg Bruce Willis jelenlegi állapotáról

Willis hosszú ideje afáziával küzd, a betegség pedig drámai mértékben befolyásolja a mindennapjait.

Már a szerepek megtanulása is óriási nehézséget jelentett számára

Bruce Willis, a 20. század utolsó évtizedeinek egyik legsikeresebb hollywoodi színésze mindenkit meglepett, amikor idén tavasszal bejelentette: súlyos betegsége miatt visszavonul a mesterségétől. A Die Hard-mozik cinkos mosolyú John McClane-jéről kiderült: hosszú évek óta afáziával (organikus agyi sérülés következtében kialakult nyelvi zavarral) küzd, s a rendellenesség az utóbbi időben teljesen megváltoztatta a mindennapjait - állítólag már a szerepek megtanulása is hatalmas nehézséget jelentett számára (az elmúlt években ezért is láthatta inkább kisebb mellék- és epizódszerepekben a nagyérdemű), ezért döntött úgy, hogy inkább felhagy a filmszínészettel. A váratlan bejelentés - melyet Willis családja tett az Instagram-felületén - szíven ütötte az akciósztár lelkes rajongóit, akiknek csupán egy vigaszuk maradt: kedvencük rengeteg mozit forgatott a közelmúltban, s ezek közül számosat még be sem mutattak. Bőven lesz még tehát alkalmunk a filmvásznon látni a hollywoodi legendát - kérdés ugyanakkor, milyen darabokban: az ugyanis tagadhatatatlan, hogy karrierje alkonyán Willis kifejezetten felejthető, alacsony nívót képviselő akciófilmekhez és thrillerekhez adta a nevét.

De hogyan telnek mostanság Bruce Willis mindennapjai? Erről most régi barátja és harcostársa, Sylvester Stallone számolt be a nyilvánosságnak.

Lapozz, a cikk rögtön folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.