Teszt: te felismered a királyi család tagjait ezeken a régi fotókon? 10-ből 8 ember rosszul tippel!

Rajongsz a brit királyi családért, de vajon tényleg mindent tudsz róluk? Nos, most tesztelheted tudásod: te felismered a család tagjait a régi fotókon?

Miből lesz a cserebogár?

A brit királyi család élete hosszú-hosszú évek óta foglalkoztatja az embereket, és nem csupán Nagy-Britannia lakosait. Az egész világ róluk beszél, több százezren rajonganak értük, avagy épp nem kedvelik a sokszor ridegnek és távolságtartónak tűnő angolokat, akiknek élete kicsit sem unalmas: ott volt Diana és Károly kapcsolata, amit Kamilla tett tönkre, majd Diana egy tragikus autóbalesetben elhunyt, aztán jött Harry herceg kicsapongó fiatalkora, ami tele volt botrányokkal. Természetesen örömhírek is akadtak bőven Erzsébet királynő háza táján: egy világ követte figyelemmel, amikor a trónörökös Vilmos eljegyezte a nem királyi családból való Katalint, majd feleségül is vette őt, aztán jöttek a gyerekek. Időközben Harry is megházasodott, Meghan Markle-t vette el, ám frigyük abszolút nem azt váltotta ki az alattvalókból, mint Vilmosék esetében. A fiatalabbik hercegre és feleségére teljesen rászállt a sajtó, így végül Harryék úgy döntöttek, végleg otthagyják a királyi családot és a rangokkal járó kötelezettségeiket gyermekük érdekében. Nemrégiben látott napvilágot a botrányos Oprah-interjú, közben ott voltak az Erzsébet fiáról, András hercegről szóló pletykák, aki állítólag megerőszakolt egy 17 éves lányt. A lényeg tehát, hogy minden napra jut egy pletyka a királyi családdal kapcsolatban, így sokszor láthatjuk arcképeiket is a sajtóban – azt, hogy néznek ki jelenleg. De vajon akkor is felismered kedvenceidet, ha régi, akár fekete-fehér fotókat mutatunk róluk? Nos, galériánk segítségével most tesztelheted magad: kit látsz a képeken a brit királyi család tagjai közül? Az emberek többsége maximum 2-3 személyt ismer fel a 6 fotóból álló képösszeállításból – te hányat találsz el? A megoldásokat az utolsó, hetedik kép alatt találod!

Tündéri fotó nemde? Szőke haj, pajkos mosoly, csupa vidámság egy képen. De vajon ki szerepel rajta? Segítségként eláruljuk, hogy az illető sajnos már nincs az élők között.
Kattints a további képekért!

Ma már el sem tudjuk képzelni, hogy a királynő egykor így viselkedett.

Leadfotó: 123rf

Oldalak