Sztárok

Ez a család tényleg darabokra hullott: Brad Pitt 18 éves lánya nyilvánosan utalt rá, hogy számára már nem létezik az apja

Az ifjú Zahara Marley Jolie-Pitt merész lépésre szánta el magát.

Viharos válás

Az ezredforduló utáni Hollywood talán legnagyobb álompárja, Angelina Jolie és Brad Pitt a kétezertízes évek második felében bontották fel a házasságukat, de jogi vitáik egy része azóta sem jutott nyugvópontra. Korábban az egész világsajtót megrázta a hír, miszerint Pitt verbálisan és fizikailag is abuzálta feleségét és gyermekeit, sőt egyes orgánumok szerint az Oscar-díjas színésztől el is idegenedtek a csemetéi. Azzal kapcsolatban, hogy pontosan mennyi is e híresztelések valóságtartalma, eddig csak találgathattunk, most viszont itt a kézzelfogható bizonyíték: Pittet tényleg levegőnek nézik a gyermekei - legalábbis 18 éves lánya, Zahara Marley Jolie-Pitt hallani sem akar róla.

Pitt és Jolie lánya nemrégiben hivatalosan is az az atlantai Spelman College Alpha Kappa Alpha lányszövetség tagjává lépett elő.
Kattints a további képekért!

Pitt és Ines de Ramon egy évvel ezelőtt találtak egymásra, de az elmúlt időszakban egyetlenegyszer sem vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.