Sztárok

Milliók könnyezték meg Bruce Willis lányának nyilvános vallomását: "Ma nagyon hiányzik az apukám..."

Rumer Willis néhány hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének, és fiatal édesanyaként még inkább letaglózza, hogy világhíres apukája többé nem tud részt venni a család életében.

Rohamosan romlik az állapota

Néhány hónappal ezelőtt derült ki, hogy gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, úgynevezett frontotemporális demenciával küzd az elmúlt 30 év egyik legnagyobb hollywoodi sztárja, Bruce Willis. A Die Hard, a Ponyvaregény, a Sin City és a Hatodik érzék korábbi főszereplője még 2022 tavaszán vonult vissza a nyilvánosságtól, azóta egyetlenegyszer sem láthattuk, ám családtagjai és barátai beszámolói szerint az állapota rohamosan romlik. Nemrégiben Willis korábbi feleségét, Demi Moore-t döbbentette meg, hogy egykori házastársa már nemigen ismeri fel. Ugyan a hírességnek még most is akadnak tiszta pillanatai, leszokott korábbi szenvedélyéről, az olvasásról, a kedélyállapota rendkívül ingadozó, és szavakkal már nemigen tudja kifejezni magát. Nem csoda hát, ha a családtagokra is hatalmas nyomás nehezedik ebben a szörnyű helyzetben. Most épp Willis lánya, Rumer fakadt ki egy szívszorító bejegyzésben.

Rumer helyzete azért speciális, mert a sztárcsemete nemrég adott életet első gyermekének.
Kattints a további képekért!

Az egykori hollywoodi filmcsillag frontotemporális demenciája egyre súlyosabbá válik. A hírek szerint Willis jelenlegi feleségét és gyermekeit tisztább pillanataiban még felismeri.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.