Sztárok

Brad Pitt tényleg dühöngő alkoholista vagy csak egy rossz házasság áldozata?

A 21. század elsőszámú hollywoodi szexszimbóluma a vádak kereszttüzébe került, és most a fél világ azt tippelgeti, hogy vajon tényleg bántotta a csaladját vagy sem. Az exneje, Angelina Jolie ugyanis azt állítja, hogy Pitt családon belüli erőszakot követett el. Egy újabb agresszív világsztár lepleződik le, vagy egy válófélben lévő nő sárdobálása? Ássunk egy kicsit a dolgok mélyére. Véleménycikk.

Ki valójában Brad Pitt?

Brad Pitt egy konzervatív, baptista amerikai családban nőtt fel. Gyerekkorában többféle sportot űzött, rendszeresen részt vett iskolai vitakörökben és musicalekben is. Színész akart lenni, mert mindig is szeretett elmenekülni a valóság elől. Mielőtt sikeres lett, mindenféle munkát elvállalt, sztriptíztáncosokat fuvarozott, háztartási gépeket szállított, sőt, óriási csirkének öltözve reklámozott egy ismert étteremláncot. A kollégái szorgalmas, alázatos, jó humorú emberként írták le mindig, ha valami bántotta, irritálta akkor inkább volt flegmatikus, mint sem agresszív. Egy törekvő ember és simulékony természet benyomását keltette, akivel könnyű együtt dolgozni. A kérdés csak az, hogy a magánéletében is ilyen volt-e? Úgy tűnik, hogy a válasz nem egészen egyértelmű.

Mivel korábban soha, egyetlen exbarátnője vagy kollégája nem vádolta meg azzal Brad Pittet, hogy erőszakosan lépett volna fel vele szemben, éppen ezért áll értetlenül a világ a hír előtt, hogy Pitt családon belüli erőszakot követett el a gyereke sérelmére még 2016-ban. A színész állítólag a család magán repülőgépén bántalmazta a legidősebb fiát, aki felesége és közé ugrott, miközben vitáztak. Brad állítólag részeg volt és fenyegetőzve ordított Angelinával. A szemtanú szerint azonban a színész egyetlen ujjal sem bántotta a fiát, sem pedig Jolie-t.

Brad Pitt és a nők

Ha valaki olyan vonzó férfi, mint Brad Pitt természetesen nem sokáig maradhat a háttérben. Miután befutott Hollywoodban, ő is elkezdte élni az agglegények úri életét, csajozott, amennyit csak bírt, így a magánéletével mindig bőven szolgáltatott témát a bulvársajtó számára. 1990-ben összejött Juliette Lewis színésznővel, ami a kettejük között lévő tíz év korkülönbség miatt nem vetett rá túl jó fényt: Juliette még csak 16 éves volt, Brad pedig 26. Gwyneth Paltrow-val a Hetedik című film forgatásai alatt ismerkedtek meg, majd később egy párt is alkottak, 1996. december 20-án Brad megkérte a színésznő kezét, ám az esküvő elmaradt. Bár későn értő típus volt, szeretett volna már megállapodni.

Ekkoriban ismerte meg Jennifer Anistont egy vakrandi keretében, amelyet az ügynökük szervezett meg. Hamar egymásra találtak, és 2000. július 29-én hivatalosan is összekötötték az életüket. Házasságuk tündérmeseként indult, de öt évnyi együttélés után mégis elváltak. A színész önző volt a kapcsolatban és döntésképtelen, nem akarta elhagyni Anistont, ugyanakkor nem állt készen a családalapításra - és ekkor jött és vitt mindent Angelina Jolie, akivel a Mr. és Mrs. Smith forgatásán olyannyira összemelegedtek, hogy Pitt szakított Anistonnal.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....