Boros Lajos visszatér a rádióba - Itt hallhatjuk

Boldog, hogy ismét dolgozhat.

Betegség

Boros Lajosról az utóbbi időben sajnos betegeskedése miatt olvashattunk a sajtóban, a 72 éves sztár korábban életmentő műtéten esett át, majd hosszú hónapokig lábadozott, ám most úgy tűnik, visszatér, nem is akárhogyan. A legendás magyar rádiós sokkal jobban érzi magát, és nagyon boldog, hogy a közönség újra hallhatja a hangját, hiszen minden hétfő reggel a Rádió Bézsben saját műsort vezet. A Blikk információi szerint az adó - mely öt éve indult - debütálásakor is megkereste már Lajost, ám akkor nem vállalta a feladatot. Azóta fordult a kocka.

"Öt éve hezitáltam, mert Vogával mindenféle más terveink voltak, és természetesen most is csináljuk a saját netes rádiónkat. Fodor János, a Bézs főszerkesztője nemrégiben újra előállt a közös munka ötletével: öt próbaadást vállaltam, a harmadik után egymás tenyerébe csaptunk, hogy a hét első napjának reggelén enyém egy óra a hallgatókkal" - mondta a lapnak a rádiós. Hozzátette, nagy lehetőség ez számára. "Komoly potenciált, régen nem tapasztalt csapatszellemet érzek az itt dolgozókban, ami nekem szárnyakat ad. Új családot kaptam velük, rengeteg tervünk van" - folytatta.

Nehezen kel fel

Lajos bevallotta, hogy elszokott a korán keléstől, így feleségének szükséges emlékeztetnie, hogy ismét munka van. "Mindig visszaalszom kicsit, hétfőn nyolckor például Vali, a feleségem szólt: Fiacskám, nem kellene a stúdióba indulni?! Elszoktam az ilyen kötelmektől, így aztán vágtázok, nehogy késsek. Újra előjöttek a régi jó érzések, amikor évtizedekig ezt tettem mindennap" - nyilatkozta. A rádiós hathetes gyors gyógytornával lábadozik, hogy fizikailag is megerősödjön, és maximális lendülettel tudja belevetni magát a munkába.

"Az edzőm velem együtt csodálkozik, hogy az egyórás akrobatika után van erőm elvonszolni magam az ágyig. Utána mindig fáj valamim, és azt hiszem, hogy ebbe már tényleg belehalok, viszont érzem, hogy a semmi helyén izomcsoportok keletkeznek a testemen. Az elmúlt hónapban négy kilót felszedtem, de sajnos egy tápszer miatt le is fogytam. Most azon küszködöm, hogy elérjem a versenysúlyomat, mert addig elhalasztják az újabb műtétemet, mivel túl sovány vagyok. Operációk terén kicsit fogytán a türelmem..." - hangsúlyozta.

Lajos cukorbetegségének köszönhetően nem igazán tud hízni, hiszen nagyon oda kell figyelnie a helyes étkezésre, valamint a szigorú diétára. "Észrevettem, hogy a fogaim körmérkőzést játszanak a bennmaradásért. A fogorvos közölte: ha kicsit később megyek, az összest ki kell húzni. A feleségem figyel a diétára, Vali például kitűnő cukormentes tiramisut vagy szójás falatkákat készít párolt zöldséggel, amit hősiesen megeszek" - fejezte be.

Eltávolodott a médiától.

Leadfotó: Facebook/boros.lajos

Oldalak

Szólj hozzá Te is!