Így éli meg személyisége férfias oldalát Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó a látszat ellenére érzékeny és sérülékeny személyiség.

Művészlélek

Keresztes Ildikót egy erős, határozott nőnek ismerte meg az ország, amelyhez párosul még egyénisége és különleges, mély hanga is. A kemény páncél azonban egy nagyon érzékeny személyiséget takar. Az énekesnő őszintén mesélt a Borsnak szentimentális oldaláról. "Ez az óriási páncél és keménység valaminek a leplezése, mert igazából rettentően érzékeny vagyok, mondhatni egy törékeny madárka. De tudom, hogy nehéz ezt elképzelni, hiszen kaptam egy ilyen hangot, saját magam is félig nőnek, félig férfinak érzem”- jelentette ki Ildikó, aki szerint testünk egészsége mellett kiemelten fontos lelkük ápolására is.

Hisz a szakemberekben

Művészként az énekesnő különösen fontosnak tartja a mentális egészség megőrzését. meggyőződése, hogy nem csak akkor kell segítséget kérni, ha már baj van, előtte sem árt ápolni a lelkünket. "Rosszul kezeljük magát a pszichológushoz járást is. Még ott tartunk, hogy 'jaj, szegény, ez bolond, depressziós'. Minden művész bolond. Én is. Ilyen lelkülettel pedig óhatatlan, hogy sokkal nagyobb rezgéssel éljük meg az életünket, a szakmánkat, amit a szervezetünk néha rosszul visel" - ismerte el az énekesnő.

Rendszeresen meditál

ldikó nemcsak elméletben, de a gyakorlatban is sokat tesz lelki egyensúlya fenntartásáért. Munka mellett gyakran meditál és tanácsadásra jár, de legjobban mégis az utazás az, ami a leginkább kikapcsolja a napi mókuskerékből.

Fiatal lányokat megszégyenítő alakja van az 53 éves énekesnőnek.

Leadfotó: facebook.com/KeresztesIldiko

Oldalak

Szólj hozzá Te is!