Sztárok

Bombázó: ez a 27 éves lány a 91 éves Clint Eastwood barátnője - Fotók

A fiatal Insta-sztár korábban Mick Jagger barátnője volt, egy ideje a 91 éves világsztárral jár-kel. Egy igazi bombázó.

Legenda

Többször volt házas, több élettársa is volt, de mindezekre bőven volt ideje: az Oscar- és Golden Globe-díjas színész-rendező, Clint Eastwood idén május 31-én már a 91-et töltötte, korábbi kapcsolataiból pedig hat gyermek büszke édesapja. Karrierje a katonaság után indult el, előbb B-kategóriás filmekben kapott szerepeket, majd a westernfilmek megpecsételték a sorsát. Ő lett a titokzatos névtelen ember Sergio Leone western trilógiájában, az Egy maréknyi dollárért, a Pár dollárral többért és A Jó, a Rossz és a Csúf világhírűvé tette az arcát. Most egy 64 évvel fiatalabb lány miatt van címlapokon.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.