Sztárok

A férfiak a lábai előtt hevernek, a nők az idomait irigylik: apró bikiniben mutatta meg magát Szandi 22 éves lánya - Fotók

Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.

Imád Amerikában élni

Nehéz időket él át a 46 éves magyar énekesnő, Szandi: lánya, Bogdán Blanka több mint egy esztendővel ezelőtt határozott úgy, hogy szerencsét próbál az Amerikai Egyesült Államokban. A 22 éves lány azóta is Amerikában él, bébiszitterként tevékenykedik, és hallatlanul élvezi a színes-szagos, örökké nyüzsgő-zsizsegő tengerentúli világot. Családjának sajnos csak ritkán van ideje és lehetősége arra, hogy hosszabb látogást tegyen Blankánál, azonban a viszonyuk ma is szoros: a modern technika segítségével - videóhíváson keresztül - napi kapcsolatban maradtak. Szandi lánya, aki az utóbbi években hihetetlenül dögös nővé cseperedett, szemlátomást ragyogóan feltalálja magát Amerikában - munkája mellett pedig még arra is jut ideje és energiája, hogy élvezze az ottani, mámorítóan könnyed és színes élet minden egyes pillanatát. Blanka nemrégiben olyan fotót tett közzé az Instagramján, melytől minden női rajongóját elfogja a sárga irigység, férfihódolóinak szíve pedig hevesebben ver.

Lapozd fel galériánkat, máris mutatjuk a 22 éves híresség észbontó fotóját!

Ezek aztán tényleg fantasztikus idomok! A Blanka téli fürdőzéséről készült kép vajmi keveset bíz a fantáziánkra: a fiatal bébiszitter hibátlan testét alig takarja falatnyi bikinije.
Kattints a további képekért!

Eva Longoria 47 évesen is szuper dögös, fantasztikus alakját pedig legújabb bikinis fotóján is megcsodálhatják a rajongók.

Leadfotó: Facebook / Blanka Bogdán

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.