Sztárok

Bochkor Gábor teljesen kiakadt az állatvédők drasztikus balatoni akciójára: "Mit fog enni az emberiség? Brokkolit?"

Korábban már írtunk arról, hogy egy magyar szervezet igencsak drasztikus akciót vitt véghez Zamárdiban. Az esetről most Bochkor Gábor is elmondta a véleményét.

"Mit fog enni az emberiség? Brokkolit?"

A Hungarian Animal Rights Corps (HARC) tartott drasztikus demonstrációt Zamárdiban. Az aktivisták művérrel bekenve feküdtek ki a parton elhelyezett hatalmas hústálcát imitáló fehér dobozokra, ezzel üzenve, hogy nem helyes, hogy az emberek leölik, majd elfogyasztják az állatokat. Az akciót a Retro Rádió műsorvezetője sem hagyta szó nélkül.

"Azt írták rájuk, hogy: Humánus tartásból származó emberhús, ami egyébként ötletes, csak kár, hogy nem a tartási körülmények okán akcióztak, hanem azt követelik, hogy egyáltalán ne tartsanak állatokat és ne öljék le őket, és a húsukat ember ne fogyassza. Több ezer éves hagyományról beszélünk. Azzal, hogy lefóliázzák magukat emberek, akik össze vannak kenve művérrel, el tudod tántorítani azt, aki a strandon sétál a totyogó gyerekével? Elgondolkodtatod-e őket, vagy inkább csak megrémiszted? Akarod-e hogy a gyerekedre ez hasson? Kell-e egy hétévesnek „lemészárolt” emberi tetemeket látnia fólia alatt egy tálcán?" – mondta Bochkor a reggeli műsorában.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: ATV

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...