Akkor és most: 8 magyar sztár, aki egyszerűen nem öregszik - Fotók

Hihetetlen, milyen jól tarják magukat még mindig.

Örök fiatalok

Nem tudhatjuk hogyan, talán csak a szerencse vagy kemény munka gyümölcse, de ezek a magyar sztárok még mindig jól tartják magukat. Következzen néhány sztár, akik még mindig remek formában vannak.

1. Bíró Ica

A 60 éves Metál Lady az 1980-90-es években tűnt fel legelőször mint modell és manöken. Bíró Ica később, 1995-ben került be a fitness világába. Egy lánya van, Brigitta, aki viszont kerüli a nagy nyilvánosságot.

2. Ónodi Eszter

A 44 éves magyar színésznő 1998 óta aktív tagja a Katona József Színháznak. Ónodi Esztert a nagyközönség a tévéből is ismerheti. Híresebb filmjei a Meseautó és a Valami Amerika.

3. Stohl András

A Válótársak sármos nőcsábásza idén lett 50 éves, de alig látszik rajta. Mióta Stohl András új életet kezdett jobban odafigyel magára, és ez meg is látszik a négygyermekes apukán. Rengeteg szakmai díja között szerepel egy Jászai Mari-díj is, jelenleg szabadúszó.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

fotók: Blogspot, Facebook, Vígszínház

Oldalak

Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.