Sztárok

Titokban mondta ki a boldogító igent Bereczki Zoltán és Bata Éva

A színész eddig soha nem hallott részleteket árult el a magánéletéről.

Párkapcsolatáról vallott Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán ritkán beszél a magánéletéről, sőt, még közös fotón is ritkán szerepelnek Bata Évával, ám a Blikk + Győzőben most elárulta: három hónapos kislányának édesanyjával már férj és feleségként élnek.

Most azt hiszed, hogy ez olyan nagy titok, de én mindenhol azt mondom, a feleségem, ám soha senkinek nem esett le” – mondta el a színész, aki azt is elárulta: mivel ő már volt korábban házas, elsősorban a párja szorgalmazta, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. „Tudom, hogy neki mennyire fontos volt, s mivel nagyon tiszteletben tartjuk egymás igényeit, ezért nekem ez egyáltalán nem volt kérdés” – mesélte Bereczki.

Eddig annyit lehetett tudni, hogy a szerelmesek a színházban, egy darab próbái során kerültek közelebb egymáshoz, a színész azonban most olyan részleteket is elárult, amiről korábban sosem beszélt még.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A rövid haj ismét hatalmas népszerűségnek örvend, főleg, amióta Hailey Bieber is bevállalta ezt a stílust. Azóta egyre többen keresik meg a fodrászukat, hogy hasonló hajat szeretnének.
Lifestyle
Hihetetlennek tűnik, de már a kezdetek meghatározzák személyiségünk fejlődését.
Lifestyle
A Rákot ma valaki durván megsértheti. Napi horoszkóp!