Chris Hemsworth közelebb van, mint gondolnánk, és kürtőskalácsot csemegézik

A színész örül, hogy magyar származású felesége bemutatja neki az európai szokásokat.

Hemsworthék az óhazában

Chris Hemsworthot senkinek nem kell bemutatni, a szexi ausztrál színész olyan filmekben alapozta meg a hírnevét, mint a Hófehér és a vadász, a Hajsza a győzelemért, a Szellemirtók, de legtöbben mégis a Marvel egyik legnépszerűbb szuperhőseként ismerjük, mint Thor, a villámlás istene. Legújabb, 2020-as filmjét a Netflix mutatta be Tyler Rake: A kimenekítés címmel. A film akkora siker lett, hogy már készül is a második része, a hamarosan kezdődő forgatás helyszíne pedig ezennel Európában lesz.

Ennek okán az öreg kontinensre érkezett Hemsworth és családja. Feleségével, a magyar gyökerekkel is rendelkező Elsa Patakyval (már a neve is árulkodó, amit magyar-román származású édesanyja révén visel), és három gyermekével érkezett Prágába, fél évig ugyanis itt lesz az ideiglenes otthonuk, ugyanis a cseh fővárosban és környékén zajlik majd a forgatás.

A kis család már bele is vetette magát a prágai karácsonyi forgatagba és kipróbáltak a kürtőskalácsot – szúrta ki a hirado.hu. Bár az ételkülönlegesség hungarikumnak számít, de a környező országok vásárain is fellelhető.

A Chris által posztolt videó szerint, feleségével a töltött verziót próbálták ki, amitől nyakig krémesek lettek: „Itt vagyunk Prágában és hálás vagyok a feleségemnek, amiért bemutatja a különleges európai étkezési tehetségét” – írta a poszt alá a színész. Reméljük, hamarosan ellátogatnak a kürtőskalács hazájába is, hogy megkóstolják az eredeti magyar verziót is!

Apja nyomdokaiba lépett Arnold Schwarzenegger szerelemgyereke, aki a testépítő-színész-kormányzó legjobb tulajdonságait örökölte – legalábbis ami a hasizmokat illeti, biztosan. Ezt nem akarod kihagyni!

Leadfotó: 123rf

Oldalak