Sztárok

Emlékszel még Bencsik Tamarára a Megasztárból? Ennyit változott 14 év alatt az egykori versenyző

A Megasztár korábbi felfedezettje 2008-ban szerzett magának országos ismertséget – akkor pillanatok alatt belopta magát a közönség szívébe, manapság azonban jóval ritkábban hallani felőle.

Visszatért Magyarországra

A Megasztár című tehetségkutató műsor 2003-ban hódította meg Magyarországot: ekkor indult az első széria a TV2 csatornáján, amit később öt másik követett – a hatodik, egyben az utolsó 2012-ben került adásba. A műsornak köszönhetően olyan nagy tehetségeket ismerhetett meg az ország, mint Tóth Vera, Molnár Ferenc, azaz Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Renáta vagy épp Radics Gigi – ők voltak a szerencsések, akik megnyerték a Megasztár különböző évadjait, de Oláh Ibolya, Palcsó Tamás, Fekete Dávid és Kökény Attila neve szintén nem ismeretlen a hazai közönség számára. Bencsik Tamara ugyancsak megmérettette magát a negyedik szériában, ahol végül ötödik helyezést ért el – noha azóta jóval kevesebbszer bukkan fel a neve a különböző csatornákon és műsorokban, Tamara nem hagyott fel az énekléssel, a mai napig aktív, habár egy időre elköltözött Magyarországról. És hogy mennyit változott 14 év alatt? Galériánkban mutatjuk!

A vajdasági születésű énekesnő több ifjúsági énekverseny megnyerése után zenekarával, a Balkan Expresszel próbált a zenei világban érvényesülni, majd 2008-ban, mindössze 21 évesen úgy döntött, hogy jelentkezik a Megasztárba.
Kattints a további képekért!

Palcsó Tamás 2004 őszén szerzett magának ismertséget a Megasztárnak köszönhetően, s pillanatok alatt belopta magát a közönség szívébe. Noha manapság jóval ritkábban hallani a nevét, ez nem jelenti azt, hogy felhagyott volna az énekléssel, sőt: mind a mai napig aktív.

Leadfotó: Facebook/bencsiktamaraofficial

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!