Belefogyott a válásába a sztárfodrász, Zsidró Tamás - Feleségével barátságban maradtak

Zsidró Tamásnak 16 év harmónia után után véget ért a házassága, de barátságban válik feleségétől, aki három gyermeket szült neki. Az elmúlt félév megviselte a sztárfodrászt, 18 kilót fo­gyott.

Véget ért egy álomházasság

Több mint tizenhat együtt töltött év és három közös gyermek után döntött úgy a mesterfodrász és felesége, Ágnes, hogy külön utakon folytatják. Zsidró ez elmúlt fél évben nagyon sokat fogyott, ezt ősszel még úgy magyarázta, hogy egy rosszul sikerült nyári fénykép után vágott bele a diétába. Mára kiderült, hogy a zátonyra futott frigy is hozzájárult ahhoz, hogy megszabadult a plusz kilóktól.

Modellből lett a felesége

Senki sem gondolta volna, hogy ennek az idilli párnak egyszer véget ér a kapcsolata. A sztárfodrász neje, akit Pötyikének becézett, modellként kereste a kenyerét, amikor egy rendezvényen megismerkedett Zsidróval. A fodrász mi mást tett volna, felkérte a csinos lányt, hogy legyen a hajmodellje, majd arra, hogy legyen a felesége. A fiatal nő feladta karrierjét, a feleség és anya szerepében találta meg élete értelmét. Három gyermekük született, csodálatosan éltek, boldogok voltak, Zsidróból példás apa és férj vált.

Akkor még hittek benne, hogy egy életre szól a kapcsolatuk, de nem így történt.

„Tányércsapkodás nélkül, szeretetben váltak el. Ezt bizonyítja, hogy ma is gyakran terveznek családi programokat, gyermekük születésnapját is családi körben ünnepelték" - írta a Bors, akinek a fodrász nyilatkozott válásáról.

"Nem most történt. Erről azért nem szeretnék beszélni, mert nem vagyok olyan celeb szerintem, aki ennyire érdekelné az embereket. Van három gyermekünk, szeretnénk őket megóvni. Nincs benne egyébként semmi olyan, ami érdekes lenne" - tette hozzá a lapnak.

Mi változott még meg a sztárfodrász életében, a következő oldalon olvashatod!

Fotó: Facebook/Zsidró Tamás

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!