Sztárok

Bikinis képei miatt estek neki a Baywatch sztárjának: az 54 éves Donna akár 30 évet is letagadhatna a korából

Te elhiszed, hogy a Baywatch Donnája már az 54-et töltötte legutóbb? A szőke vízimentőből barna családanya lett, és vannak nők, akik szerint már nem lenne szabad bikiniben posztolnia. Pedig 30 évet simán letagadhatna.

Baywatch

Donna Jeanette D'Errico modellként kezdte a pályáját, majd miután levetkőztette a Playboy és a hónap nyuszilánya lett, a Baywatch című sorozat producerei azonnal szerepet kínálták neki. Még a Donna keresztnevet is megtarthatta a filmvásznon. 28 évesen bújt bele a tűzpiros vízimentő fürdőruhába, és évekig meg sem szabadult tőle. A sorozat sikerének köszönhetően világszerte lett ismert, még a magyar autóműhelyek, serdülő srácok szobájának falán is ott virítottak a bikinis poszterei. Nos, a jelek szerint érdemes lenne lecserélni azokat a képeket! Az 54 éves Donnára, például.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.