Sztárok

Először beszélt gyermeke elvesztéséről a gyönyörű magyar időjós: "Az orvos azt mondta, hogy ennek a babának nincs szívhangja"

Barta Sylvia Palik László YouTube-műsorában törte meg a csendet: élete legfájdalmasabb pillanatairól vallott köntörfalazás nélkül.

"Az élet mást írt nekünk"

Barta Sylvia nemrég Palik László YouTube-műsorában vendégeskedett: a csinos időjós a beszélgetés során élete legfájdalmasabb fejezetéről vallott. Az 53 esztendős televíziós hosszú évekkel ezelőtt elveszítette kisbabáját, a szörnyű élmény pedig azóta is kísérti. "2000-ben ismerkedtünk meg a férjemmel, 2002-ben összeházasodtunk, és nagyon szerettünk volna gyermeket. Semmi más vágyunk nem volt. Úgy terveztem akkor, hogy a teherbeesés után is majd dolgozom, és amikor már szorít az idő, akkor abbahagyom a munkát. Az élet mást írt nekünk" - kezdte szívszorító történetét Barta Sylvia. Lapozz, a folytatást a galériában találod!

"Az első babánkat elvesztettük. Alig kaptam akkor levegőt, most is csak nehezen, ahogyan mesélem" - árulta el a közönségkedvenc időjós. "Annyira vágytam arra a babára, akkor már egy olyan életút volt mögöttem. Nagyon megviselt az egész" - tette hozzá Barta Sylvia, aki férjével együtt nagyon várta az első ultrahangvizsgálatot, ám az orvos szörnyű hírt közölt a szerelmesekkel.
Kattints a további képekért!

Vass Éva és Gábor Miklós szerelme legendás volt. A férfi 1998 júliusában bekövetkezett haláláig éltek boldogságban, a színésznőt pedig teljesen leterítette a gyász, miután elvesztette őt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.